Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Drobne aplikację nakładka od Sony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na mojej Xperia L po naciśnięciu przycisku który wyświetla listę aplikacji działających w tle mogę uruchomić coś w stylu widzetow czyli tzw drobne aplikacje. Mam tam notatki, kalkulator, stoper i dyktafon. Obok mam znak + żeby dodać więcej drobnych aplikacji i przekierowuje mnie do Google Play Ale tam nic takiegO nie ma. Czy ktoś wie skąd można je ściągnąć?

Opublikowano

to Cie chyba w dupkę wyruchało? ;) na mojej Xperii T jak kliknalem plus to przeszło do tej sekcji w google play i ogolnie one sa od sony, dalej jest dostepny konwerter walut bla bla... jest z 5-6-7 mini-apek takich dostepnych

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

trzeba sobie poszukać, niektóre aplikacje można podpiąć jako mini aplikacja

przeglądnij fora internetowe pod kontem aplikacji do xperii to na pewno znajdziesz kilka do dogrania, polecam xda dział xperii z programami

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Z tych mini apek bierz tylko te których autorem jest sony, bo inne ci nie zadziałają jako mini aplikacje.

Ja na mojej Xperii SP miałem kilka tych aplikacji, ale dodatkowo zainstalowałem konwerter walut i lusterko.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...